Ducati Streetfighter V4S

Nové zboží


Více informací

Více informací

Zesilovač emocí

S novým Streetfighterem V4S se budete cítit jako hlavní hrdina při každé jízdě. Bezkonkurenční naháč, moderní a plný technologií, se vzrušujícím designem, který nijak neskrývá své parametry a který se setkal s velkým úspěchem u široké veřejnosti i odborníků. Motocykl vyjadřuje sportovní charakter na první pohled jednosedadlovou konfigurací. Ve standardní výbavě najdete jak kryt sedadla spolujezdce, tak sedlo a stupačky spolujezdce, jako je tomu u nové Panigale V4. Tvarově vylepšená nádrž s větší kapacitou (16,5 kg) je doplněna novými bočními kryty, které podpírají přítlačná křídla.

 

Ducati Performance

Pokud je vám standardních 208 HP málo, lze výkon a kroutící moment motocyklu navýšit instalací závodního výfukového systému Akrapovič. Výsledné parametry: 220 HP, 130Nm, -6 kg. Nějaké otázky?

 

Moderní řešení

Aby se zredukovala šířka přítlačných křídel, volili inženýři z Ducati dvojúrovňovou konfiguraci. Křídla kromě přítlaku pomáhají i lepšímu proudění vzduchu kolem chladičů, což zlepšuje chlazení a redukuje teplo produkované motorem.

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Nově je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY