Streetfighter V4

Nové zboží


Více informací

Více informací

Ego booster

Streetfighter V4 zaznamenal po své premiéře v roce 2020 okamžitý úspěch a nastavil nová měřítka výkonu v segmentu supersportovních naháčů. Všeobecně oceňovaný pro svou agresivní a minimalistickou estetiku, charakterizovanou přední částí inspirovanou komiksovým Jokerem. Nyní již druhá generace tohoto zdařilého stroje. 

 

Desmosedici Stradale

Streetfighter V4 je poháněn motorem Desmosedici Stradale 1103 ccm. Čtyřválec s úhlem válců 90° a Desmodromickým ventilovým rozvodem poskytuje 208 HP při 12.750 otáčkách a činí tím Streetfighter V4 nejvýkonnějším naháčem v historii Ducati. Konfigurace motoru Desmosedici Stradale odpovídá Desmosedici GP: 90° V4 otočený zpět o 42°. Díky tomuto řešení je motor Ducati extrémně kompaktní, což umožňuje jeho dokonalou integraci do motocyklu.

 

Vědecky vyvinuto

Rychlost a obratnost na běžných silnicích vyžaduje stabilitu při vysokých rychlostech i brždění a potlačení tendence ke zdvihu předního kola při akceleraci. Proto odborníci z Ducati vyvinuli dvojitá přítlačná křídla. V rychlosti 270 km/hod generují přítlak 28 kg.

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Nově je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY