Ducati Streetfighter V4 SP 2022

Nové zboží


Více informací

Více informací

Bez kompromisů

Streetfighter V4 ve verzi SP představuje vrcholnou podobu sportovního naháče bez kompromisů. Luxusní a extrémně lehké karbonové ráfky, karbonová přítlačná křídla, suchá spojka, plně nastavitelné stupačky a v neposlední řadě broušená hliníková nádrž. Vše zdůrazněno speciálním lakováním "Winter test livery" a číselnou plaketou. Nemůžete dostat víc...

 

Ducati Performance

Pokud je vám standardních 208 HP málo, lze výkon a kroutící moment motocyklu navýšit instalací závodního výfukového systému Akrapovič. Výsledné parametry: 220 HP, 130Nm, -6 kg. Nějaké otázky? Charakteristickým rysem nového Streetfighteru V4 SP je suchá spojka.

 

Číslovaná edice

Exkluzivitu nového Streetfighteru V4 SP zvyšuje fakt, že každý kus bude mít své specifické pořadové číslo. Rezervujte si ten svůj!

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Od 10. ledna 2022 je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY