Ducati Streetfighter V2

Nové zboží


Více informací

Více informací

A New Fighter in Town

Nový Streetfighter V2 je sportovní motocykl s jedinečným charakterem. Vyhovuje potřebám těch, kdo hledají motocykl, který dokáže spojit sportovní DNA Panigale V2 se stylem tolik obdivovaného Streetfighteru. Výsledkem je intuitivní a snadno ovladatelný motocykl se správnou dávkou výkonu. Pro maximální radost z jízdy.

 

Superquadro 955 ccm

Název motoru napovídá, že Streefighter V2 pohání dvouválcový motor Superquadro 955 ccm, který vychází z motoru superbiku Panigale V2. Motor dosahuje výkonu 153 hp při 10 750 otáčkách a kroutící moment 101,4 Nm již při 9 000 otáčkách. 

 

Elektronický balíček

4,3" TFT multifunkční plnobarevný display zobrazuje nálož informací o jízdních režimech a bohaté elektronické výbavě - Bosh Cornering ABS EVO, Ducati kontrola trakce (DTC) EVO 2, kontrola zvedání předního kola (DWC) EVO, motorová brzda (EBC) EVO, automatická kalibrace pneu, rychlořazení (DQS) up/down EVO, FULL LED osvětlení s denním svícením (DRL) a automatické vypínání směrových světel.

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Nově je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY