Ducati Streetfighter V4S 2022

Nové zboží


Více informací

Více informací

Joker face

Minimalistický LED světlomet plně vystihuje ducha Streetfighteru V4. Denní svícení ve tvaru písmene V známe již z jiných modelů, je tak jasnou připomínkou příslušnosti ke značce Ducati. Čelní část připomíná potměšilou tvář komiksového Jokera. Bestseller roku 2020 nově také v černé barvě.

 

Ducati Performance

Pokud je vám standardních 208 HP málo, lze výkon a kroutící moment motocyklu navýšit instalací závodního výfukového systému Akrapovič. Výsledné parametry: 220 HP, 130Nm, -6 kg. Nějaké otázky?

 

Moderní řešení

Aby se zredukovala šířka přítlačných křídel, volili inženýři z Ducati dvojúrovňovou konfiguraci. Křídla kromě přítlaku pomáhají i lepšímu proudění vzduchu kolem chladičů, což zlepšuje chlazení a redukuje teplo produkované motorem. 

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Nově je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY