Ducati Panigale V4S

Nové zboží


Více informací

Více informací

Aerodynamika a ergonomie

Aerodynamický tvar nové Panigale V4 2022 je ještě krásnější s novými, kompaktnějšími a účinnějšími křídly s dvojitým profilem a přepracovanými odsávacími hrdly pro zlepšení funkce chladicího systému. Sedlo a nádrž byly přepracovány tak, aby maximalizovaly výkon jezdce a minimalizovaly fyzickou námahu potřebnou pro jízdu na trati.

 

Ready to race

Čep jednostranné hliníkové kyvné vidlice nové Panigale V4 S 2022 je umístěn o 4 mm výše. Spolu s novou elektronicky řízenou tlakovou vidlicí Öhlins NPX 25/30, která využívá systém tlumení tlakové patrony se zdvihem 125 mm je podvozek připraven k užití na závodní dráze.

 

Hi-tech technologie

Nová Panigale V4S má indikátor řazení ve stylu SBK. Nová grafika navržená pro trať, aby pomohla jezdci doladit elektronické ovládání. Nová logika jízdních režimů se 4 konfiguracemi motoru pro uspokojení všech typů jezdců, od profesionálů po amatéry, kteří řeší své první dny na okruhu. 

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Nově je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY