Ducati Panigale V2

Nové zboží


Více informací

Více informací

Kompletně přepracováno

Společně se změnou názvu byla dvouválcová Panigale kompletně přepracována. Design kopíruje Panigale V4, s tímto modelem sdílí i elektroniku, díky nové ergonomii je uživatelsky přívětivější než kdy předtím. Nemusíte být pilot z Moto GP, je to superbike pro lidi. Nově také v bílé barvě s červenými koly.

 

Superquadro

Znalci z názvu odhalí, že Panigale V2 pohání dvouválcový motor Superquadro 955 ccm, který prošel modernizací. Motor dosahuje výkonu 155 hp při 10 750 otáčkách a kroutící moment 104 Nm již při 9 000 otáčkách. Nově splňuje normu Euro 5.

 

Sportovní komfort

Panigale V2 má oproti předchozí 959 revidovanou ergonomii, zaměřenou na zvýšení pohodlí. Sedlo je o 5mm více polstrované, nový tvar sedla umožňuje více podélného pohybu jezdce.

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Nově je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY