Ducati Panigale V2 Bayliss

Nové zboží


Více informací

Více informací

PANIGALE V2 BAYLISS 1ST CHAMPION 20TH ANNIVERSARY

Na základě modelu Panigale V2 je tato verze jedinečná díky speciálnímu zbarvení, inspirované modelem 996 R, na kterém Bayliss získal svůj první titul mistra světa v roce 2001. Motocykl je vybaven prestižními komponenty Öhlins, které přinášejí výkonnost modelu PANIGALE V2 BAYLISS 1ST CHAMPION 20TH ANNIVERSARY na zcela novou úroveň.

 

Superquadro

Znalci z názvu odhalí, že Panigale V2 pohání dvouválcový motor Superquadro 955 ccm, který prošel modernizací. Motor dosahuje výkonu 155 hp při 10 750 otáčkách a kroutící moment 104 Nm již při 9 000 otáčkách. Nově splňuje normu Euro 5.

 

Sportovní komfort

Panigale V2 má oproti předchozí 959 revidovanou ergonomii, zaměřenou na zvýšení pohodlí. Sedlo je o 5mm více polstrované, nový tvar sedla umožňuje více podélného pohybu jezdce.

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Nově je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY