Ducati Panigale V4

Nové zboží


Více informací

Více informací

Evoluce rychlosti

S verzí 2022 završuje projekt Panigale V4 nejvýznamnější evoluci od svého zrodu. Vylepšení se týkají všech oblastí: aerodynamiky, ergonomie, motoru, podvozku a elektroniky. Výsledkem je motocykl ještě rychlejší na závodní dráze, který je přitom intuitivnější a méně náročný pro široké spektrum jezdců. Stručně řečeno, nabízí skvělé a obohacující vzrušení pro zkušené jezdce i amatéry.

 

Desmosedici Stradale

Výkon zvýšený na 215,5 k při 13 000 ot./min a nová převodovka SBK s prodlouženým 1., 2. a 6. převodem. Nová je strategie řízení točivého momentu, která zaručuje jezdci možnost mít vždy optimální tah při otevření plynu.

 

Elektronika poslední generace

O to, aby byla brutální síla nové V4 za všech okolností ovladatelná, se stará nová inerciální platforma 6D IMU, která zaznamenává a vyhodnocuje rozsáhlé množství ukazatelů. Na údajích této platformy pracují systémy jako Cornering ABS Evo, DTC Evo, DSC Evo, DQS Evo a další. Nová logika jízdních režimů se 4 konfiguracemi motoru pro uspokojení všech typů jezdců, od profesionálů po amatéry, kteří řeší své první dny na okruhu.

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Nově je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY