SPARK

Seznam produktů podle výrobce

SPARK, česká značka moto oblečení


„Motorkář“ je osoba s jedinečným životním stylem, pro kterého je svoboda za řídítky motocyklu tím nejúžasnějším zážitkem.

SPARK je předním výrobcem motocyklového oblečení a doplňků, který při návrhu, designu a výrobě moto oblečení dělá vše proto, aby se každý motorkář cítil při jízdě sebejistě, pohodlně a bezpečně.

K dosažení pocitu maximálního bezpečí a komfortu při jízdě SPARK využívá nejnovějších poznatků v designu, technologiích a procesech výroby motocyklového oblečení a doplňků. Jsme hrdí na to, že Vám moto oblečení SPARK přináší nejen maximální kvalitu sladěnou s citem pro detail, ale vždy i něco navíc, co ostatní ještě neobjevili.

Posláním značky SPARK byl vždy pocit pravého motorkářství. Od samotného vývoje a návrhu nového modelu, přes proces výroby až po jeho prodej je kladem maximální důraz na kvalitu materiálů, použití nejnovějších výrobních postupů a testování novinek motorkáři před jejich uvedením na trh.

Od roku 2003 se značka SPARK zařadila mezi významné výrobce motocyklového oblečení a doplňků pro motorkáře.

Modely značky SPARK jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, jakými jsou např. DuPont Cordura®, Superfabric®, Reissa®, Thermomix®, Shoeller keprotec®, ViscoFoam®, Carbon, Kevlar, Aramid, Pittards® a další. Tyto materiály chrání jezdce při jízdě a zároveň mu zajišťují pohodlí při jízdě.

Pro maximální bezpečnost jsou v modelech vyšších řad používány pouze takové materiály, které vydrží extrémní podmínky namáhání tahem, oděrem a chrání tak jezdce v případě pádu. Všechny modely, včetně základních typů, jsou vybaveny sadami vyjímatelných chráničů, které spolu se svrchní textilní či koženou vrstvou tvoří pasivní ochranné prvky.