Ducati Supersport 950

Nové zboží


Více informací

Více informací

Univerzální sportovec

Sportovně silniční motocykl mění jméno na SuperSport 950. Malá změna názvu za sebou skrývá velké změny. Nový vzhled bližší sportovní řadě Panigale, bohatší elektronická výbava a plnění emisní normy Euro 5.

 

Připraven na vzrušující jízdu

Motor Testastretta 11 ° s objemem 937 ccm má výkon 110 koní v 9.000 otáčkách a maximální kroutící moment 93 Nm v 6.500 otáčkách. 80% výkonu i kroutícího momentu je k dispozici již od 3.000 otáček. Spolu s důmyslným elektronickým ovládáním pak toto zaručuje okamžitou odezvu a perfektní ovladatelnost motocyklu.

 

Ušito na míru

SuperSport se chlubí pokročilou elektronickou výbavou, která zvyšuje úroveň aktivní bezpečnosti. Ducati Safety Pack (DSP) obsahuje Bosch 9MP ABS a Ducati kontrolu trakce (DTC), kdy oba systémy lze jednoduše změnit zvolením jízdního režimu. ABS i DTC tak mohou být citlivé v náročnějších povětrnostních podmínkách, ale i tolerovat velmi agresivní jízdu, máte-li zrovna chuť jet sportovně.

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Nově je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY