Ducati Scrambler 1100 Sport PRO

Nové zboží


Více informací

Více informací

Ikonický styl

Nový Scrambler 1100 Sport PRO je vybaven nižšími řidítky, které jsou doplněné zrcátky ve stylu Café racer. Motocykl je postaven na špičkovém plně stavitelném podvozku se zdvihy 150 mm od švédského výrobce Öhlins.

 

Jednoduše klasika

Modelovou řadu Ducati Scrambler 1100 pohání inovovaný vzduchem chlazený dvouválec o objemu 1079 ccm se dvěma ventily na válec a Desmo ventilovým rozvodem. Jednoduše klasika. Nově splňuje normu EURO 5.

 

Pokročilá elektronika

Jakkoli je Scrambler 1100 Sport PRO z hledicka motoru a stavby klasickým motocyklem, jeho elektronická výbava je soudobá. Jízdní režimy a kontrola trakce zajišťují maximální svobodu jízdy a snadné ovládání, zatímco ABS Cornering Bosch s dvojicí 320 mm brzdových kotoučů vám umožní vychutnat si velkolepý točivý moment motoru v absolutním bezpečí.

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Nově je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY