Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO

Nové zboží


Více informací

Více informací

Oslava historie

Minulost, přítomnost a budoucnost se snoubí v novém Scrambler Ducati 1100 Tribute PRO. Nejnovější přírůstek do rodiny 1100 PRO, navržený k oslavě 50ti leté historie vzduchem chlazeného dvouválcového motoru Ducati. Vezme tě zpět v čase.

 

Zpět ke kořenům

Nový Scrambler Ducati 1100 Tribute PRO oslavuje historii společnosti z Borgo Panigale prostřednictvím výběru fascinujícího odstínu „Giallo Ocra“, barvy, která byla v té době obzvláště v módě a kterou Ducati použila na dvouválcových 450 Desmo Mono a 750 Sport z roku 1972. Doplněno charakteristickým Giugiaro logem z té doby a černými drátěnými koly.

 

Pokročilá elektronika

Jakkoli je Scrambler 1100 Tribute PRO z hlediska motoru a stavby klasickým motocyklem, jeho elektronická výbava je soudobá. Jízdní režimy a kontrola trakce zajišťují maximální svobodu jízdy a snadné ovládání, zatímco ABS Cornering Bosch s dvojicí 320 mm brzdových kotoučů vám umožní vychutnat si velkolepý točivý moment motoru v absolutním bezpečí.

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Nově je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY