Ducati Scrambler Urban Motard 2022

Nové zboží


Více informací

Více informací

City rebel

Nový Scrambler Urban Motard stvořen pro  jízdu  městskou džunglí. Jediný Scrambler na 17ti palcových kolech s obutím Pirelli Diablo Rosso III, vzadu o rozměru 180/55. Sportovní styl podtrhuje dynamická grafika, inspirovaná světem pouličního umění a metropolitních graffiti. Motocykl, který vyčnívá z davu. Jste připraveni vyrazit na cestu?

 

Graffiti styl

Nové zbarvení inspirované světem pouličního umění a metropolitního graffiti. K tomu vyniknou klasická drátěná kola, vysoký červený motardový blatník, prémiové LED osvětlení a blinkry. Ploché sedadlo spolu s nízkými řídítky umožňuje dynamickou jízdu a zároveň je pohodlné jak pro jezdce, tak pro spolujezdce.

 

Třetí generace

Scrambler Urban Motard je součástí třetí generace modelové řady Ducati Scrambler®, která dostala hydraulickou spojku, LED osvětlení a modernější elektroniku - přístrojový panel s ukazatelem zařazené rychlosti a Cornering ABS pro vyšší bezpečnost. Samozřejmě plní emisní normu Euro 5.

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Nově je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY