Ducati Scrambler Nightshift 2G

Nové zboží


Více informací

Více informací

Budoucnost přijíždí v noci

Další generace Scrambler® Nightshift je tady: digitálně kreativní, technologicky příjemná, s nejostřejším vzhledem ve městě. Seznamte se s elegantním a sofistikovaným z rodiny Next-Gen.

 

Ve stylu Cafe Racer

Nový svěží design celé rodiny se v modelu Nightshift snoubí s elegantním stylem Cafe Racerů - černá drátěná kola, hnědé prošívané sedlo, číselné tabulky na bocích, rovná řídítka se zpětnými zrcátky, to vše orámované výraznou barvou "Nebula Blue"

 

Elektronika nové generace

Novinkou je poutavý 4,3” TFT displej na palubní desce, která si zachovává nezaměnitelný moderně-klasický vzhled. Navíc umožňuje pokročilejší elektronickou výbavu a připravenost ke konektivitě. Díky aktualizacím motoru může být nový Scrambler® vybaven funkcí Quick Shift Up/Down, která je k dispozici jako příslušenství.

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Nově je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY