Ducati Scrambler Full Throttle 2G

Nové zboží


Více informací

Více informací

Budoucnost přijíždí na plný plyn

Závodní ladění evokuje ochranný kryt motoru, nízká řídítka, kratší přední blatník, absence zadního blatníku a červená grafika na ráfcích. Sportovní estetika je zdůrazněná speciální barvou Red GP19, homologovaným výfukem Termignoni, grafikou sedla a novými efektními bočními panely s ikonickým číslem 62.

 

Bezpečnost je cool!

Balíček funkcí, které zajistí Tvoji bezpečnost v každé jízdní situaci, se skládá z náklonového ABS, dvou jízdních režimů a kontroly trakce. Náklonové ABS snižuje riziko havárie při nouzovém brzdění, když je motocykl nakloněn, a zvyšuje tak bezpečnost v kritických podmínkách. Systém ovládání plynu Ride-by-Wire umožňuje zavedení dvou jízdních režimů, z nichž Wet je určen specificky do mokra. Ducati kontrola trakce je nastavitelná na 4 úrpvních a je možné ji i zcela vypnout.

 

Vše jen na Tobě

Nová generace Scrambler® umožňuje širokou míru individuálních úprav pomocí originálních doplňků Ducati Accessories. Sestav si svůj Scrambler® v konfigurátoru!

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Nově je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY