Ducati Scrambler Icon G2

Nové zboží


Více informací

Více informací

Budoucnost přijíždí v barvách

Vyberte si náladu! Nový Icon Ti dovolí pomocí barvy vyjádřit Tvou osobnost. Každý je jiný díky novým výměnným krytům nádrží. Zvol ze tří základních a šesti doplňkových barev.

 

Úžasně futuristický

Nový Icon 2G si zachovává svůj ikonický a charakteristický vzhled, nyní jej ale představuje v ještě modernějším designu a s modernějšími komponenty. Veškeré osvětlovací prvky jsou nyní full-LED, přední světlomet zachovává svůj výrazný kruhový tvar s klasickým „X“, nyní umístěným na jeho vnější straně. Moderní 4,3 palcový TFT display umožňuje pokročilé elektronické funkce a propojení.

 

Snadno ovladatelný

Nová generace Scrambler® má přepracovanou geometrii. Nová je zadní kyvná vidlice a zadní tlumič již není vlevo, ale v centrální poloze. Změněný je úhel řízení a poloha řídítek. Díky modernizaci motoru Desmodue 800, typického pro tuto modelovou řadu, došlo ke snížení hmotnosti motocyklu o 4 kg. Tím vším se ještě více zlepšila ovladatelnost motocyklu. Moderní 4,3 palcový TFT display umožňuje pokročilé elektronické funkce a propojení.

 

Prodloužená záruka 4Ever Ducati

Nově je k základní dvouleté záruce na všechny motocykly poskytována záruka prodloužená o dalších 24 měsíců bez omezení počtu najetých km. Jedná se o výrobcem poskytovanou záruku Factory EVER RED, která má stejné podmínky jako základní dvouletá záruka. Prodloužená 4letá záruka je zahrnuta v ceně motocyklu. Prodloužená na 4 roky je také délka bezplatné asistenční služby.

PODOBNÉ PRODUKTY